Urmakerarnestad.no - Klokker - Smykker - Kikkerter - Verksted
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

kikkert kvalitet jakt/fritid båt

Om Focus Nordic

Noen ord om oss

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus.

 

Selskapet ble stiftet i januar 2010 etter fusjonen av Focus Trading AB, Westheimer AS og Aronsen AS. Vårt hovedkontor og lager ligger i Gøteborg, Sverige, med salgskontorer i Danmark, Norge, Finland, Baltikum og Polen. Focus Nordic AB har en estimert omsetning på rundt 55 millioner Euro.

 

Historie

Focus Nordic ble opprettet gjennom en sammenslåing av Westheimer AS i Danmark, Focus Trading AB i Sverige og Aronsen AS i Norge. Alle tre selskapene var store i sine respektive land også før sammenslåingen som skjedde 1. januar 2010.

 

Westheimer AS ble grunnlagt i 1955 av Paul Westheimer, som var en av de første som importerte japanske kameraer til Europa. Hovedmarkedet var i ca. 50 år Canon og Minolta. Men antall varemerker vokste raskt, spesielt når sønnen Mikael Westheimer overtok roret.

 

Focus Trading AB startet i 1984 av Thomas Wernbo. Det hele startet i Mullsjø med salg av projeksjonsduker, men også her vokste antall produkter og varemerker raskt, og flytting til Gøteborg ble et naturlig steg.

 

Aronsen AS of Norway i Norge ble grunnlagt i 1989 av Knut Aronsen, men navnet Aronsen har vært ett av de mest velkjente og etablerte i den norske fotobransjen helt siden slutten av 50-tallet.

 

 

 

FILTER
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Lagerstatus
Side 1 av 0 (0 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke